ESPON webinar over gerichte analyses

De webinar was bedoeld om belanghebbenden te informeren en te helpen bij het voorbereiden van aanvragen voor de oproep aan geïnteresseerden. Het evenement richtte zich op de inhoudelijke specificaties en de procedures voor het indienen van aanvragen. De webinar gaf deelnemers ook de kans om feedback te krijgen op hun vragen.

ESPON’s gerichte analyses ondersteunen territoriale ontwikkelingsprocessen door beleidsmakers samen te brengen die voor dezelfde uitdagingen staan en op zoek zijn naar nieuw territoriaal bewijsmateriaal en een Europees perspectief. ESPON gerichte Analyses passen gedegen methodiekeng toe en bieden wetenschappelijke expertise. Ze leveren vraaggestuurde en op maat gemaakte analytische studies ter ondersteuning van territoriale besluitvorming.

Hun territoriale focus hangt af van het gebied en de beleidsondersteunende behoeften van belanghebbenden, die ook betrekking kunnen hebben op sociaaleconomische convergentieprocessen over de administratieve grenzen heen, met inbegrip van de buitengrenzen van het ESPON programmagebied.

Of u nu een nationale, regionale of lokale autoriteit bent, een grote stad of een lokale plattelandsgemeenschap vertegenwoordigt, een beheersautoriteit of een territoriaal samenwerkingsorgaan bent, ESPON kan het analytische werk uitvoeren om territoriaal bewijsmateriaal te leveren dat is afgestemd op uw behoeften.