No Net Land Take trajectories: policies and practices across Europe

Bent u geïnteresseerd in het ruimtelijke ordeningsbeleid in Europese regio’s en landen? Dan is het tijd om je in te schrijven voor ons ESPON seminarie in Bergen, over “No Net Land Take trajectories: policies and practices across Europe”, dat we organiseren in samenwerking met het Belgisch Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie.

Dit seminarie, dat plaatsvindt in het Conferentiecentrum van Wallonië op 5 en 6 juni 2024, zal dieper ingaan op de complexiteit van het beleid en de praktijken die gericht zijn op het terugdringen van de groei van het ruimtebeslag en de gevolgen ervan voor de biodiversiteit en ecologische diensten, betaalbare huisvesting en de demografische en economische ontwikkeling van regio’s.

Ontdek meer over het programma en schrijf je in op de webpagina van het evenement.